13-11-08

VELETISIE

Vertel mij, zat u er ook op te wachten... de rode knop voor canvas +, vind u ook niet dat het langzamerhand de spuigaten uitloopt, dat we door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer zien, ridder in ieder geval wel. Hij vond het nog net goed destijds toen de 'commerciële' zender VTM werd opgericht, niet dat hij daar zat op te wachten want tot nu kan hij stellen dat hun programmatie niet aan hem is besteed, ook aan u niet trouwens maar dat hebben jullie blijkbaar nog niet met z'n allen door. Wat daarna allemaal de revue is gepasseerd, wel daarvoor heeft koenie nog niet de minste slaap gelaten, het lijkt hem of zowat elke minderheidsgroep heeft zijn eigen televisiestation, je kan het zo gek niet bedenken...en wees gerust of juist niet want wat ik soms allemaal bedenk maar richt koenie een zender op, nee toch. Toen je vroeger 's maandags op het werk kwam moest je niet angstig zijn of je nu wel of niet de ontknoping in eender welke soap had gemist, toen was het leven simpel, iedereen had naar 'het huis van wantrouwen' gekeken of naar 'bonanza' en op zaterdag middag naar 'tarzan'...aaaaoewaaa. Ze hadden er niet mee moeten komen aandraven met hun.... 'duw op de rode knop', het was nondedomme de koude oorlog en met een 'brejznev' wist je nooit trouwens.
koenie kiplekker, die weet dat geluk toen ook heel gewoon was, groet.

leve de antenne dagen

 

21:29 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De televisie ach ... vroeger had ik een grondige hekel aan dat ding al keek ik wel naar de jeugfeuilletons van de BRT, naar Beschuldigde sta op (de oude reeks) op de BRT en Tarzan op zaterdag.

De laatste jaren heb ik er niet meer zo een grondige hekel aan maar als ik drie keer per week kijk is 't veel. De vierde keer telt niet mee, dat is tijdens de babysit (sorry Amke, de kinderzit) sessie, want in andermans huis kan je niet veel meer doen hé, zelfs als anderman je eigen kleine geweest is.µ

Wat is de rode knop ?

Gepost door: ms | 13-11-08

ridder -in-vol-ornaat met een beetje beeldspraak.
ik, eerste fan van de koenie-zender
wordt om geroepen met aandrang
applaus vezekerd.
neen ook voor mij geen rode knop
roep op tot algemene VTM stop.
ze kleuren je dag niet
ze ergeren een mens
aanhoor jij nu maar mijn wens
en stap met zijn allen mee naar de piraatzender KIPLEKKER, gewoon doen!
Kay die oook geheel de ' jouwe ' is groet met zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 15-11-08

De commentaren zijn gesloten.