04-11-08

BELOFTE

'Groeien, we moeten nog groeien', was zijn uitleg na het allereerste optreden naar aanleiding van het uitbrengen van zijn nieuw album, ' welcome to the blue house'. We herhalen hier de woorden die tim van hamel sprak in het depot te leuven tijdens het voorjaar toen hij notabene door 'das leader', aaron perinno en kornuiten vocaal en instrumentaal van het podium werd geblazen (geen objectieve informatie). Na zeverrock moeten we toegeven dat hij woord gehouden heeft, het was top, af, super, het rockte als de beesten, beesten die hier weliswaar niet nader gespecifeerd worden. (miljaar, 'gespecifeerd' is één van die woorden die koenie liever typt dan ze uit te spreken) Voor ridder was tim van hamel het beste op zeverrock, voor zijn metgezellen, de rest van de familie kukeleku was niet voor één genre muziek te rijmen god, daan, de topper. Het dient gezegd met klassiekers als 'housewife, the player, swedisch designer drugs, addicted en victory' pak je al vlug een achtienhonderd koppen tellend publiek in. De kiplekkere familie zweerde er ook een belofte - we doen minstens éénmaal per jaar een festival met z'n allen en jaat, lau en siem ook als jullie een lief hebben.
koenie kiplekker, die samen met, voor hem het dierbaarste is, groet.

 

 

geen gezever tim

20:11 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

;-) ben blij jaat jaat
dat er hier weer iets staat.
de ganse kiplekkere familie heeft zijn hart gaan ophalen
twas tof zo te zien he
als je maar hebt genoten , das het belangrijkste.
Ge ziet dat het bij mij niet altijd rijmen kan
maar dat heeft geen belang
mijn zonnekes zijn oprecht
want ik miste je blog een beetje, echt.
Lief dat je voor en na nog wat komt schrijven bij mij
het doet me goed ;-)
Kay blij met een Kiplekkere groet, groet ook met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 04-11-08

Koen, de muziek van Tim Van Hamel of Millionnaire wordt waarschijnlijk nooit mijn ding maar gezien jouw enthousiasme probeer ik misschien wel nog eens naar een optreden te gaan. Leuven was inderdaad een ontgoocheling, niet alleen omwille van de muziek zelf maar ik omwille van de 'attitude'. Een zonnebril in het donker, de fles wijn in de hand bij het bisnummer, ... een beetje te veel gemaakt voor mij. Maar zoals gezegd, misschien probeer ik het wel nog eens. Hou het gezellig in Kipdorp en doe de groeten aan vrouw en kinderen. See you.

Gepost door: Jurgen | 08-11-08

Ik deel mij een beetje in dezelfde mening als Jurgen. het is in Het Depot tussen mij en Tim Van Hamel zo scheef gelopen dat ik vrees dat het nooit meer recht komt. Ik heb al veel concerten gezien maar moet u in alle eerlijkheid bekennen dat ik nog nooit iemand zo vals heb horen zingen.

Toch was ik onder de indruk van de instrumentale genieën die op het podium stonden en dan vooral één van de gitaristen is me bij gebleven.

Fijn dat je terug wat actiever bent op bloggebied want ik merk twee posten op één dag.

Groetjes aan de fam.

Gepost door: the1stwarrior | 09-11-08

De commentaren zijn gesloten.