04-09-08

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Ridder had er zich eens goed voor neergezet. Er helemaal klaar voor zoals dat pleegt te heten. Hij had de nodige inspiratie en wat kostbare tijd voor handen. (hmm, 'tijd' een begrip dat dees blog meermaals in beslag neemt, als het gaat vervelen besten, laat het mij weten en we zorgen voor een oplossing die uiteraard wat denkwerk zal vergen wat dan terug 'tijd' kost, lap vicieuze cirkel, laplap werkelijke cirkel) Voor wat had ridder zich goed gezet vraagt u zich vol ongeduld af? (hmm, de 'vraagstelling', een begrip dat dees blog meermaals in beslag neemt, miljaar een zinsherhaling binnen hetzelfde blogverhaal, een sluipend gevaar waar koenie nochtans voor op zijn goede is maar zich hier toch laat toe verleiden, is toch iets wat in 'vraag' dient gesteld te worden, lap vicieuze cirkel, lap in kwadraat, werkelijke cirkel) Na deze nodeloze uitleg rond deze twee begrippen gaan we verder met waar we nog iets eens gebleven waren. Koenie zat dus in de startblokken voor het schrijven van een blogverhaal. U kent zijn concept - nodeloze uitleg?, schuw om een zin af te sluiten, om een punt achter te zetten dus, gevolg een veelvoud aan komma's en foute zinsconstructies, woordenboekvreemde woorden, u merkt de gehele battaklan (neet, staat ook in geen enkel woordenboek)  Terzijde kan nog vermeld worden, vooraleer van start te gaan met het schrijven van...had ridder zijn dagelijkse verantwoordelijkheden niet ontgaan, jaat zijn kostuum had hij grondig gepoest met 'harnas ça-va seul' maar vanzelf gaat dat echter niet, wrijven en vrotten moet je, jaat reeds in de middeleeuwen kon men de goedgelovige consument om de burcht leiden, ook zijn zwaard had hij gepolijst, eerst ruw met een hardsteen uit het atlasgebergte om daarna fijn af te werken met een gladde steen vanbij 'natuursteen De Buck' uit sleidinge, hier bij alle lokale en minder lokale krijgsheren wijds en zijds vermaard. (een weetje zomaar uit de eerste hand, volledig gratis) Even tot de orde nu, het schrijven ging vlot, het onderwerp was nog vers en werd op het einde verfraaid? met een passende beeltenis. Posten maar. Had u gedacht! Skynet besliste anders. Onzen koen, hmm lichte twijfel of die 'ie' er wel of niet na moet...toch maar doen, onzen koenie kreeg de blogtitel als uitleg en dat jammerlijk,ergerlijk,pijnlijk,... niet voor het eerst. Als u dus in het ijle ergens een blogballon ziet zweven, blaas hem even ridders richting uit willen jullie.
koenie kiplekker, die misschien ook maar eens werk moet maken van een eigen domeinnaam, groet.

21:02 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

;-) hij trok ten strijde
met beitel en hamer
om zijn woorden al op een rots te slaan
helaas sky had het misverstaan
en nu zit ik te grijpen naar ballons in het ijle
bij poos en wijle
zoude de pijp aan maarten geven
maar er staat hier iets geschreven
en vervelen bij ridder dat nooit
als ik ooit
zie dat er ene dat doet moet hij naar de Spoed.
mss moeten wij samen eens een boek vol blogwoorden maken
met quadraten
en dies meer
maar elke keer
ik hier mijn groeten zet
had ik een glimlach en wat binnenpret.
Kay die blij is iets te hebben gelezen
en Koen die niet hoeft te vrezen groet,
groet nog eens met zonnekes.
man man jaat ik weet het, dwaze praat ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 04-09-08

Eigen domeinnaam ! Een aanrader ! Baas in eigen bu.. blog !

Vroeger maakte ik alles in het klad en sloeg het dan nog eens op éér ik een berichteke zette. Nu maak ik dat nog wel in 't klad (gewoonte van bij de masseurkes hé) maar de verbeteringen sla ik niet meer op.

Hm, wij spreken de kaa wel uit ! De kaa van battaklanK en op harnassen frotten wij. Verder vertoont de riddertaal geen afwijkingen van de onze ... alleen halen wij geen stenen in Sleidinge.

;-)

pske van mske : wat ziet mijn oog, mijn lodderig oog ? Hiernaast in het kaske ? Wat zegt Jurgen daar ? Gelukkige verjaardag ? Zou het kunnen dat wij de ridder drie dikke bezen moeten/mogen geven en een "al wie in ... geboren is mogen aanheffen ?

mwa mwa mwa ! Zingen doe ik niet ! De geburen slapen al.

Gepost door: ms | 04-09-08

Ik houd de lucht in het oog en ben alvast begonnen met diep in te ademen.

pske voor mske : elk jaar de 6de augustus blinkt ridder zijn harnas eens extra op

Gepost door: Jurgen | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.