22-07-08

BROER VAN

Jean Scheltjens, wellicht een naam die het spreekwoordelijk belletje niet laat rinkelen, geen erg want als we bijvoorbeeld deze naam eens in een betere zoekmachine zetten, doen we dus even...pompompom, duurt even, negen seconden om precies te zijn, veel minder echter dan de tijd die ik nodig heb om u deze informatie klaviergewijs mede te delen, hmmm klaviergewijs, zal wel weer een woord zijn die enkel in het da koenie woordenboek staat maar juist het resultaat, vierduizendzeshonderdvijftig verwijzingen, sjien valt mij niet tegen van de jean. Daan Scheltjens, velen onder u zullen waarschijnlijk ook nu de wenkbrauwen fronsen, we halen hem eveneens door de zoekmachine...pimpimpim (ook broer van), duizendtweehonderdtwintig, vreemd valt mij tegen van daan. U vraagt zich nu naar alle waarschijnlijkheid af, waartoe leidt deze handel, en terecht overigens, wel de man jean scheltjens kent ridder reeds een tijd vanuit het dear leader circus, ook hij is een overtuigd perinno passionata en in al zijn soberheid, een karaktertrek overigens die koenie ten zeerste weet te waarderen, had hij pas na een hele tijd aangehaald dat zijn broer, jep daan scheltjens, gitarist is bij de betere belgische groep, mintzkov, vandaar ook mijn verwondering in de uitslag van de zoekmachine. Ridder kende mintzkov van de studio brussel hits - 'one equals a lot', 'return & smile' en 'ruby red' - maar het enthousiasme waarmee hij over zijn broer sprak, deed ridder hun cd '360°' aanschaffen, koenie heeft het hem nog niet beklaagd en hij mag zeggen dat dit album met zekere regelmaat in de cd-lader belandt. Ook in levende lijve is deze groep meer dan voortreffelijk wat ridder reeds kon aanschouwen op het herbakkersfestival en laatst nog op het rock around the bridge-festival hier net over de grens.
koenie kiplekker, die vermoedt dat bij beiden nu het zoekresultaat met één eenheid gestegen is, groet.

de bekende broer met  een minder hoog zoekresultaat

17:50 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hey die ridder jaat jaat
het staat hier klaar en duidelijk
shame on me dat ik deze artiest die den hemel wordt ingeprezen niet zo ken.
dat is een gat in mijn cultuur blijkbaar die niet goed te praten valt.
maar zie hocus pocus door dat masjien en ik weet van klare wanten en bezie het van alle kanten of lees het koenieboek geschreven met een klavier jawel
het hielp dus wel een zier.
ik ga deze gasten dus niet meer vergeten
teneinde het blauw van dit blog niet te doen verbleken.
neet neet twas niet tegen mijn goesting maar eerder een wijze zin.
Kay die nu tenvolle ge -update is groet met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 22-07-08

Hallo, blijkbaar komt men overal riddervandelach tegen als men naar the sheila devine/dear leader zoekt op t net. Daarom hier wat gelezen. t Was in orde. :-)

Gepost door: Ellen | 16-08-08

?? het blijft hier zo stillekes?
liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.