06-07-08

DA KOENIE KLUB

Ik gun ze het voordeel van de twijfel, mijn nederlandse collega's, bij de lancering van hun slogan ter promotie van... maar ze hadden wel eens kunnen vragen of koenie met het naamgebruik instemde want stel voor dat ridder van het vervelende type zou zijn (voorwaardelijke wijs met nadruk) dan kon dit een juridisch staartje krijgen. - bescherming van merknaam? alhoewel koenie heeft nooit iets gedeponeerd - Misschien moeten we zelfs deze actie doortrekken naar ons vlaanderenland en dan ziet hij, nog niet eens in zijn wildste fantasie, zichzelf als uithangbord, herkenningspunt, reclame-gezicht en uiteindelijk BB (bekende boekhoutenaar). De geboorte van de koenie kiplekker klub zou dan een feit zijn, natuurlijk weet ik dat heden ten daage klub met een 'c' geschreven wordt, het engelse club maar dan zou de afkorting, KKC, wel eens een bank die mij te weinig ruimte geeft op de intrest-tenen kunnen trappen. Koenie beseft echter ook dat zijn klub met de KKK-afkorting mensen met enge racistische ideeën zou nieuwsgierig maken doch dan zal hij met aandrang aan deze schepsels vragen om zijn erf te verlaten. Moet hij nu nog enkel vermelden dat u alle details vindt net over de grens op www.kipkiplekker.nl.
koenie kiplekker, die u nu reeds kan boeken op ahum@tzalernietvankomen, groet.

hmm lekkere kippetjes

11:28 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

KKK's K Kan ook van Kay zijn
van Koen en Kip
neen geen verzamelde terreurbende
maar de blogvriendschap kennende
kippebout met dipsaus lijkt me goed
ik kwam dus hier met spoed
om te verdedigen de naam die deze haan
excuus Ridder , voert
enig in zijn soort
ongehoord
dat die ollanders hem effe lenen man
Kay die haar patent verkreeg door laatstgenoemde groet met zonnekes!
moderatie ondertss ter ziele gegaan
blij dat ik Koen erbij zag staan.

:-)

Gepost door: Sunny-Kay | 06-07-08

Geachte Heer Voorzitter,

langs deze weg zou ik graag mijn kandidatuur stellen als bestuurslid voor de Koenie's Kiplekker Klub. Mijn voorkeur gaat naar een functie als PR-verantwoordelijke maar ik wel mijn belangeloze terbeschikkingstelling ook graag ten dienste stellen bij de uitoefening van een andere functie. Als PR-verantwoordelijke zou ik na het zoeken van enkele sponsors willen starten met een maandelijkse nieuwsbrief ter promotie van de kippensector. Ik denk ondermeer aan volgende rubrieken : een kookrubriek met een maandelijks kippenrecept speciaal voor de vrouwelijke lezers, een rubriek met als titel 'Chick van de maand' voor de jongere mannelijke lezers, een beleggingsrubriek voor de oudere mannelijke lezers met voorlopige werktitel 'De kip met de gouden eieren' en een reisrubriek met titel 'De gebraden haan'.

Uw hopelijk positieve antwoord tegemoet ziende teken ik,

Met de meest eerbiedwaardige hoogachting.

G-man

Bijlage : curriculum vitae

Gepost door: Jurgen | 06-07-08

Bezwaar Het spijt me ten zeerste, en als U dat niet gelooft, dan ... maar ik voel me genoodzaakt (hevig) bezwaar en (sterk) verzet aan te tekenen tegen de kandidatuur van de heer G-man hieronder.

Het is tegen de kiekenborststotend dat de heer G-man er van uit gaat dat kiekens in de keuken thuishoren en dat mannen gouden eieren hebben.

Wij hebben ook nota genomen van uw lichte wrevel -mocht U van het vervelende type zijn- aangaande het gebruik van uw slagzin door uw collega's van boven de grens, maar U moet hen verschonen ...

Lap ! Ons kieken roept ! 't Zal voor een andere keer zijn !

Doei !

Gepost door: ms | 07-07-08

eerste vergadering aanwezig: SK, GM, MS en KK
SK: als ik de geheimzinnige initialen lees van de aanwezigen dan zijn we beslist een terreurbende wat in weze toch beter is dan een teneurbende
GM: wist natuurlijk dat ik ook op jou talenten kon beschikken, moeten misschien ook even nadenken over een actie naar de koopkrachtdaling - blij met een ei.
MS: zij ziet als altijd de nuchtere waarheid in de vrouwonvriendelijke programma-voorstellen van GM, kunnen ter compensatie een praatprogramma krijgen - de kakelende kip - ziet echter niet het gevaar van de man en zijn eieren, wanneer geklust eindigt dit resoluut met een kwak!...en dat is tot nader orde nog altijd een eendekreet
KK: zag en las dit natuurlijk met pretogen.

Gepost door: ridder | 10-07-08

De commentaren zijn gesloten.