27-04-08

W8KMR

De zoekertjes, jaat, inderdaad de zoekertjes, zij zijn wellicht de oorzaak van dit alles, deze bedenking maakt koenie zich nadat hij een sms kreeg waarin bijna alle klinkertekens weggelaten waren en her en der symbolen werden toegevoegd, zulke berichten zijn niet aan ridder besteed. Sms-en uberhaupt (jawel mijn kennis duits is niet te onderschatten) niet, niet sturen en zelfs liever niet krijgen, ze zijn onpersoonlijk en aan informatie onvoldoende. Chatten, het zelfde verhaal, onze mooie nederlandse taal wordt er danig verkracht, zelfs telefoneren doet koenie maar met mondjesmaat (uit mijn oren komt namelijk weinig geluid). Het liefste heeft hij wanneer hij mensen gewoon rechttoe, rechtaan kan aanspreken, dat hij tijdens de conversatie de expressie van het gezicht kan 'lezen', dat vertelt zo veel meer dan enkele woorden, je merkt er wanneer een 'ja' echt een 'ja' is of eerder een 'misschien', je kan de kracht van de gedane beloftes inschatten en dat voorkomt heelwat teleurstellingen. Zelfs hier op dit medium is ridder reeds misbegrepen, gelukkig is dat meestal op een volwassen manier rechtgetrokken... hadden we waarschijnlijk niet gehad als we, samen, op een zonnig terras vertoefden en elkaar in de ogen konden kijjken.
gevlekt beest met vier poten en voorzien van een uier met vier spenen die voorzien in onze dagelijkse melkbehoefte plus westvlaamse ontkenning - gevleugeld beest dat echter niet in de mogelijkheid is om te vliegen maar dat toch jammie, jammie is, groet.

12:02 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoi koenie dus gij baalt ook van ;-): w8 en tt strks,
knd ff bansksmske strn.
tja idd alles verloederd erdoor als ik sommige blogs lees met van dat gehakketakkel baal ik enorm.
Ik moest en zou rechts schrijven aldus de non die links stonde te slaan
en ik zou met U tot de mensen leren spreken.
het was godslasterlijk ergens een komma te zetten
als ze daar niet thuis hoorde.
Dus wij , uit de goede jaren gaan het correct houden sé, jadeeéééééééé hi hi
Kay voorvechtster der nederlandse taal groet met zonnekes.
pak de koe bij de horens en slacht de kippen maar
i'm on my way.

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 27-04-08

Applaus ! Staande ovatie !

Gepost door: ms | 27-04-08

Zelf ook geen voorstander van sms-afkortingen die er o.a. de oorzaak van zijn dat nogal wat jongeren schijnbaar geen deftige brief/e-mail meer kunnen schrijven. Smilies hebben dan weer een toegevoegde waarde - in informele berichten althans - omdat ze een beter inzicht geven in de juiste interpretatiewijze (ernstig, ironisch,...). Al kan ik mij moeilijk voorstellen dat ik - ook zonder smilies van de koene ridder - een aanvaring met hem zou hebben.

Gepost door: Jurgen | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.