06-02-08

RIDDER VINDT PRINS (TERUG)

Sla elk zichzelf respecterend boek over de middeleeuwen na en je zal merken dat ridders onvoorwaardelijk verbonden zijn met prinsen of koningen, mocht u dit even willen controleren of koenie dat hier niet terplaatse uit zijn duimen aan het zuigen is maar u heeft zo'n naslagwerk niet bij de hand, wel dan kan u ook 'een rode ridder' stripverhaal raadplegen weliswaar met dit klein verschil dat 'johan' voor rondborstige deerne's valt en ridder er gewoon blijft voor rechtstaan. Jaat, jaat u heeft het reeds begrepen ook ridder koenie dient een prins of beter dient zijn prins terug. Ridder zou ridder niet zijn mocht het hier een exemplaar van vlees en bloed betreffen, neet, neet hij kruist zijn zwaard voor een geval van koek en vanille met name 'prince de beukelaer' of nu meer prince lu genoemd sedert hij zijn rijk wist uit te breiden na tal van veroveringen. Onze tweedracht gaat al een lange tijd terug namelijk naar mijn pagejaren toen ridder veel bij zijn grootmoeder vertoefde die een kleine kruidenierswinkel uitbaattte en ook deze ronde koeken verkocht, die rijk aan granen zijn en complexe koolhydraten lees ik hier op de verpakking, toen was het dat ze gewoon lekker waren de doorslaggevende faktor tot op een bepaald moment de fabrikant het nodig achtte (niet zevende of negende) zijn productieproces te wijzigen en ridder vond dat ze een beetje klef smaakten en hij daarom zijn tanden ergens anders in zette (waarin, dat wilt u echt niet weten of misschien wel maar ik zeg het lekker niet...naanaana). Tot eind vorig jaar zijn jonkvrouw toevallig een pak meebracht, wellicht verleidt door de schattige blikken trommel die je erbij kreeg voor zijn vijvenzeventig jaar bestaan, en ridder alzo zijn prins terug vond. Wat maakten toen en nu, ridder en prins smakelijk verbonden...wel dat is het 'soppen', het onderdompelen van de ronde koek in een heerlijk kop koffie, niet te lang en ook niet te kort, enige ervaring is hier aangewezen....hmmmm, moet u ook eens proberen.
koenie kiplekker, nu voor altijd strijdend aan de zijde van, groet.

prins koeklekker

22:26 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*Blijt* Ik heb die metalen trommel niet gezien. Al hebben wij sedert een tweetal jaar toch ook terug de Prince herontdekt. Niet alleen Prins Vanillekoek maar ook Prins Koeksjokolat.

Alleen spijtig dat die prinsen altijd mee op den bascuul willen gaan staan, meestal dan nog met meename van hun wit paard !

;-)

Gepost door: ms | 06-02-08

hey Koenie jaat, jaat hij eet koek
herwaardering nu het vinden van een blik
niet verwant aan het boek
rechtstaand de vrouw trotserend
just tis een ridder met speer en lans
grijpt de kans
wanneer er donker vocht bij komt
opgesomt
een drug voor alle dagen
neet neet je hoort mij niet klagen
ik stel wel vragen
bij het soppen
drassige kruimels lust ik niet
maar je thesis kan kloppen
als het verslavend is.
Kay die liever de sjokolattenvulling op de tong laat smelten groet
met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 07-02-08

Ben niet zo'n koffiedompelaar, waarschijnlijk mede omdat ik pas rond mijn twintigste koffie beginnen drinken ben en toch iets voordien al begonnen was met koeken te eten ...
Het liefst at en eet ik ze als volgt : voorzichtig de koekjes van elkaar verwijderen, vanille afbijten en dan pas de koekjes.
Ieder zo zijn eigen manier ;-)

Gepost door: Jurgen | 07-02-08

wel G-man ik volg je hier volledig in. Behalve, ipv vanille moest het chocolade zijn... mjammie...

Enneuh Ridder... ik zal u volgende keer zo een gaia pakske meenemen, dan kan je eens testen hoe makkelijk die tirret dicht gaat en hoe goed da latex schuift...
Latex Mie die ge ni gauw meer in zo een pakske krijgt...

Gepost door: LATEX mie | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.