08-01-08

UITBUIKEN

Héhé, ridder en zijn gevolg hebben de kalorierijke feesten achter de rug, niet dat er verder in de maand geen festiviteiten meer zijn om het nieuwe jaar terwille, of is dit omgekeerd, te zijn maar niet meer met dezelfde concentratie die met kerst en de overgang van oud naar nieuw geschiedt. Het is niet de tijd van koenie, moet ik eerlijk toegeven, het ligt er te dik op, geef mij maar gewoon, begrijp mij niet verkeerd ook ridder wenst u de vervuling van al jullie dromen en het waarmaken van genomen goede voornemens maar...om daar één dag op een geheel jaar speciaal over te doen, neet dus. Dit jaar was deze peroide met een zwarte rand omgeven vermits tijdens de laatste dagen van tweeduizend zeven de schoonbroer van koenie's zuster een doodstrijd onderging en jammer genoeg ook uiteindelijk verloor...een vader die een vrouw en twee jonge dochters achterlaat...het zou niet mogen zijn...dat uit de wereld helpen kan tellen als voornemen.
koenie kiplekker,die deze blogtitel mocht lenen van 'luc de vos' hemzelf, groet.

19:59 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hey ridder jaat , jaat kort en kordaat
overdaad schaadt ...
er is het ganse jaar genoeg te doen
en zich te buiten te gaan
waarom alles op een dag
dat vermag alleen
maar dat men uitbuiken moet
teveel vet en teveel zoet.

erg erg om lezen dat een dierbare is gegaan
aanvaard dan ook mijn blijken van oprechte deelneming.
neet neet het zou niet mogen bestaan.
Kay die soms ook een kropke heeft weg te slikken groet met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 08-01-08

Overdaad ? Nooit ! Slow en ik hebben "zachtjes" kerstmis gevierd. De dag erna bij Zoneke (wegens falende elektriekere). Oudjaarsavond ? Ik zeg niet wat ... het zou afgedaan worden als "niet passend" maar voor ons was 't een feestmaaltijd.

Tussen kerst en nieuw, op zondag, stierf iemand, er is wél het verdriet, maar het mag niet blijkbaar, dus zal ik het maar stillekes houden. En wéér weet enkel Slow ...

Ridder maak er een fijn jaar van, met veel sappige kiekerendinges en geen gekke kiekenziekte, eigen kiekes eerst so toe spiek, en nog zo 't één en ' ander.

Drie dikke bezen (alléén als ge geschoren zijt) en nen dikke pakkerd !

;-)

Gepost door: ms | 08-01-08

M'n deelneming Koen.

Gepost door: Jurgen | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.