26-10-07

DE AVONTUREN VAN LOTTE EN RUDY

Titels, blogtitels, ridder gaat er altijd bij fantaseren als hij de starpagina van de skynetblogs bekijkt, er zijn er die natuurlijk aan duidelijkheid niet te kort schieten maar koenie heeft het meer voor de mysterieuze exemplaren, dan haalt hij zich voor de geest waar de desbetreffende titel zou kunnen over gaan, soms, sporadisch, heel af en toe, bij gebrek aan ... neemt hij eens een kijkje, het aantal keren dat hij het met zijn fantasie bij het rechte eind had zijn half om half. U moet nu zelf eens bedenken waar mijn titel op zou duiden, ik laat u even....terwijl neurie ik een liedje...mmm m mmm....heeft u reeds een gedacht, denkt u bij het woord 'avonturen' aan hoge bergen beklimmen, oneindige horizonten verkennnen, wilde achtervolgingen actie-films waardig...hmmm wie weet, en bij 'lotte en rudy' aan een jong koppel of meent u, wellicht juist, dat het toch twee namen zijn uit een verschillende generatie, eerder dochter/vader...doe een poging, verbaas me met jullie hersenkronkels.
koenie kiplekker,die het nu over het hoofd ziet dat iemand perfect zou weten waarover de titel gaat,groet.

11:51 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Ik zou een poging wagen ... maar aangezien ik reeds meermaals ondervond dat er na mij afkijkers durven komen, ga ik nu een copyright op het hieronder geschrevene zetten !

Vanaf hier dus !

Rudy is een naam die veel voorkwam in den tijde dat ik kind en jong was en dat ging dan meestal over leeftijdgenoten.

De naam Lotte is ouder of jonger. Het is te zeggen dat de naam ooit in een ver verleden "in" was, al noemden ze dat toen niet "in", ze noemden dat toen helemaal niks, ze zegden enkel maar "Lotte". Dus zou in dat geval Lotte de grootmoeder geweest zijn van Rudy. Maar dat is het NIET !

Neen, want grootmoeders van die leeftijd die zijn niet meer in staat om avonturen te beleven of het zou over rusthuizen of erfenissen moeten gaan.

Dus gaan we 't anders bekijken en zeggen dat de naam Lotte, na een paar generaties in de vergeethoek te zijn geweest, terug opduikt zo rond de periode van Zus. Liefst iets jonger. Het is de grens van vader/dochter of grootvader/kleindochter. Uiteindelijk zou ik dan éérder opteren voor "rudy is de peter van Lotte en Lotte is in het kortstbijzijnde geval een kind van Rudy's broer of zus oftewel helemaal géén familie.

Nàh !

Einde copyright.

Gepost door: ms | 26-10-07

Anderzijds kunnen het natuurlijk gewoon twee kiekens zijn, maar dat kon ik niet zetten want als ik dan fout zit, is dat nogal affrontelijk.

;-)

Gepost door: ms | 26-10-07

jaat, jaat daar gaat
mijn eerste gedacht
beschuldigt worden van plagiaat
nog wel door ons ms
wil ik dus voorkomen
neet neet
ik weet
iedereen denkt hier vast aan het kieken en de haan
dus licht op de sluier zijn tipke
ik hou het op twee
die deden een wipke.
Kay die nu in de ban is van de oplossing
groet met vrijdagse zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay//Diamond | 26-10-07

weetjes 1. na wat ridder hier reeds allemaal geschreven, ahum groot woord, heeft lijkt hem niks nog affrontelijk.
2. naar leeftijd toe zit ms perfect maar uiteraard blijft ze daarmee nog een eind weg van de werkelijke avonturen.
3. bij koenie zelve helpt meestal een nacht slaap om dan 's morgens met frisse kop bij een kop koffie en een boterham of een croissant want morgen is het tenslotte zaterdag om het mysterie op te lossen (opmerking: in deze zin, mag ms boterham of croissant vervangen door bodding)
koenie kiplekker,die zegt ' ik kon het ook over de avonturen van annemie, dirk, wendy of gewoon ook koen hebben',groet.

Gepost door: ridder | 26-10-07

Goed, ik neem het hier even over van mijn kameraad de ridder want zoals hij zelf aangaf ben ik wel degelijk weet hoe de vork precies in de steel past.

Het is ondertussen bijna 15 maanden geleden. Ondergetekende had met ridder en eega afgesproken op een parking langs de autosnelweg om samen naar een concert van DL te gaan doch was zoals gewoonlijk weer iets te laat.

Eindelijk aangekomen bleek Ridder tijdens het wachten aan de praat zijn geraakt met een Duitse trucker : Rudy. Rudy zag lijkbleek en stak de ene sigaret na de andere op. Toen ik er bij kwam staan was hij aan het vertellen wat hij toen net had meegemaakt. Een paar dagen voordien had hij Nederlandse liftster opgepikt in Spanje, u raadt het al : Lotte genaamd. De twee konden het zo goed met elkaar vinden dat Lotte al die tijd met Rudy was meegereisd.

De rest van het verhaal volgt zondag ... kwestie van het een beetje spannend te houden.

Gepost door: Jurgen | 26-10-07

alst over dirk en wendy ging dan wist ik het, maar jammer maar helaas... ik heb geen flauw idee...

Gepost door: lolmie | 27-10-07

miljaar onzen jurgen kent het verhaal van 'der rudy'....
koenie kiplekker,die denkt dat het wel de verkeerde vork en misschien zelfs ook de verkeerde steel is,groet.
ps. maak vooral je verhaal af jurgen, ben nu ook wel nieuwsgierig naar je 'bedorven' fantasie.

Gepost door: ridder | 27-10-07

Hoi ridder Oei, je vragen mijn fantasie te laten werken, hahaha...
Wel in mijn familie is er ne Rudy, dus daar denk ik al meer aan, een man dik in de vijftig en Lotte, ik ken geen Lotte meteen, maar het doet me aan een zeer jonge dame denken... wel ja, vader/dochter... nee, zo braaf hou ik het niet. Rudy die zijn burgelijke sleurleven beu is, komt op een dag de lichtzinnige Lotte tegen met haar nieuwe zwarte diesel cabrio en al gauw ontpoppen ze zich tot de moderne "moraalridders" van onze tijd en trekken al schietend door ons Belgenland, in de stijl van Reservoir Dogs, Natural Born Killers, teneinde om een nieuwe regeringsvorming te bespoedigen, want hun gedrag is geen lopende zaak, dus zolang die er niet is kunnen ze hen niet tegenhouden... om het gewled dan toch niet helemaal nutteloos te maken.
Ahum, Rudy, als je dit leest... niks van aantrekken hééé, je kent me, (of just dan net niet) hahahaha!!!!
Met andere woorden Ridder... I have no idea!!!!
Als ik dan Jurgen zijn reactie leest, jajaja, ik was goed op weg, de truck rijdt toch al op diesel, waaaaaaaahahahahah!!!!
Gegroet Ridder, van Boogie èn zijn fantasie!

Gepost door: boogie | 27-10-07

Voor een controlefreak is het onthutsend vast te stellen wat ik hier vrijdag heb neergeschreven. Toen ik vrijdag van mijn werk kwam stelde ik vast dat ik dringend moest gaan tanken. Op de snelweg dus maar aan het eerste tankstation afgereden en daar aangesproken door een Nederlandse blondine. Haar naam was Lotte en ze wilde een lift. Een Duitse trucker had haar vorig jaar in de zomer uit zijn kabine getrapt en sindsdien was ze op de dool. Ik gaf haar een lift tot het station, stopte haar genoeg geld toe voor een ticket naar Amsterdam, we dronken nog een 'bakkie koffie' in het stationsbuffet en daarbij haalde ze een cake uit haar rugzak. Ik nam een paar happen en wat er daarna is gebeurd wat ik nog altijd niet. Blijkbaar ben ik op je blog verzeild geraakt maar verder geen idee. Ik geef je dus graag het woord terug en verontschuldig mij voor het feit dat ik me zo heb aangesteld.

Gepost door: Jurgen | 28-10-07

ridder deelt mee met de invulling van de 'avonturen' zal koenie u een beetje op uw honger moeten laten...het is namelijk kukeleku-tijd.
koenie kiplekker,deze week 'haantje' de voorste,groet.

Gepost door: ridder | 29-10-07

kijkt verder zag vorig week op een nederlandse zender, pascal het nummer 'een manier van thuiskomen', solo met gitaar brengen...beklijvend, nog mooier dan op umoja.
koenie berlingo,die vind dat het met blof in belgië de goede kant opgaat als zelfs de vrt al gewag maakt van hen,groet.
http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.bere: ahaaaa... wel wa laat... maarreh da stukske staat ook op youtube... http://www.youtube.com/watch?v=NVjPNA6JfRw

http://www.youtube.com/v/NVjPNA6JfRw&rel=1"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/NVjPNA6JfRw&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

Gepost door: megamaarten | 01-11-07

Lotte's vader heet rudy en woont in brugge

Gepost door: lotte's ex | 01-11-07

Wij worden nu wel héél benieuwd he !

Gepost door: Jurgen | 10-11-07

De commentaren zijn gesloten.