13-06-07

FBI - FBNI

Bij het lezen van de titel denk u wellicht of misschien ook niet, daarmee doel ik niet dat u in zijn geheel niet denkt of wanneer ik er zelf bij nadenk, dat kan natuurlijk ook, dat u niet nadenkt bedoel ik, neet, neet ik bedoel in feite dat u iets anders denkt dan datgene waar ik nu enig uitleg over verstrek, miljaar tes weer moeilijk...denk ik... u denkt dus wellicht dat ridder enig misdrijf heeft begaan en daar nu zwaar wordt over ondervraagd...mis, mis, twee keer mis, nu vier keer dus (jaat kweet het zijn zo van die dagen), FBI gaat niet over een federaal onderzoekburoken maar om frank boeijen informatief, het ledenblad van de frank boeijen fanclub. Jaren hebben koenie en eega getwijfeld om daar lid van te worden omdat we toch bij iedere theater-tournee die volgde bij het uitbrengen van een nieuwe cd toch minstens vier- of vijf maal deze show gingen zien maar het is er uiteindelijk nooit van gekomen. Twintig mei laatstleden is het gezin kiplekker nog eens gaan zien in de vooruit te gent, aanleiding was terug een nieuwe cd, 'as', maar van enig magie was voor mij en mijn meegereisd gezelschap geen sprake, het concert kwam nooit uit de startblokken en er was maar een zeldzame opleving toen enkele 'oude' nummers waaronder 'hier komt de storm' de revue passeerden. Wanneer het podium niet biedt wat ridder er van verhoopt/verlangt gaat hij op andere zaken letten, zo wist koenie van een bericht van een collega blogger dat ze daar ook mogelijk aanwezig ging(en) zijn. Ridder gaf de volgende kenmerken door aan zijn volgelingen om op te letten: vrouw, rond de dertig, mogelijk in gezelschap van andere dame, cultuur-hoofd, verliefde aura, geschiedkundige blik, al dan niet met camera in aanslag, maar onze arendsogen ten spijt hebben we niet gevonden wat we zochten, het zij zo, het lot wou het blijkbaar zo niet. En frank boeijen, wel fbi wordt wel heel zeker bf nie.
koenie kiplekker, die er aan twijfelt of dat infoblad nog wel bestaat,groet.

FBI - FBNI

foto met dank aan: http://wildebloemen-fotos.skynetblogs.be/

15:52 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Aha ! Ondanks de strubbelingen op de startblog, wist ik toch rap wie daar ook aanwezig was.

Tedekke, dat bloggen, dat maakt dat ik telkens blog typ in plaats van blok. En ik ga het tedorie laten staan sé.

Allé in het vervolg beter zoeken, zou ik zo zeggen, alhoewel ik in een volle zaak ook geen zoekproces zou opstarten.
;-)

Gepost door: ms | 13-06-07

Yo Koenie De Frank Boeijen heeft me vroeger nooit kunnen boeien, tot ik een tijdje terug iets hoorde loeien, en nee het maar geen koeien, maar de op de werkvloer, vroeg ik niet aan een boer, maar aan de collega, wie dat was zonder weerga, werd de naam van Frank vermeld, en stond ik versteld van wat die man mooie liedjes maken kan. Dus, heeft Boogie zich voorgenomen, verder te dromen en te luisteren, en heel stil te fluisteren dat ie ooit mischien een CDke gaat kopen, laat het ons hopen, en omdat ook te kunnen genieten, van zijn teksten en lieden!
Boogie, die een zeer trouwe bezoeker is van de wilde bloemen blog en daar nu ook eens piepen gaat, groet Koenie Kiplekker die door de FBI is ingemaakt

Gepost door: boogie | 13-06-07

jaat jaat ik die dacht te rijmen op Boeyen
zie dat die draak al is komen loeien.
ook ik had C & A al herkend
haar blog mij welbekend.
mss ga ik ook een cd-ke kopen
tis te hopen
dat hij nog lang zingt
zijn tonen heb ik vaak bemint.
neet neet ridder wordt niet opgepakt
door het een of ander fbi ploegske
anders krijg ik geen leuk bezoekske
van ridderke meer
en ik lach keer op keer
bij wat hij te vertellen heeft.
Kay die denkt dat Gent te klein is als zij komt groet,
met zonnekes, jaat jaat.

Gepost door: Sunny-Kay | 13-06-07

Jaja Jaja, ik was er ook en wel tweede rij pal midden ! Wel de eerste helft gemist wegens boot vanuit Engeland geannulleerd met technische problemen ! Voor wat dat FBI-blad betreft : neen, het bestaat niet echt meer, MAAR er is véél beter ! Ik heb jarenlang wél geabonneerd geweest, veel op mijn honger blijven zitten omdat er teveel zever in stond en vooral oud nieuws, maar sinds een jaar of 2 heeft meneer Boeijen zelf de touwtjes in handen genomen, en zijn er wél leuke extraatjes voor wie fan is (en als je zegt dat je 4-5x/tour gaat ben je dat wel), nl gratis (mini)cd's of dvd's van onuitgegeven nummers met beeldmateriaal, of een tekstboekje. Echt wél leuk en de moeite waard. En dat allemaal voor 17,50€/jaar. Als fan kun je't er niet voor laten, zelfs al noem je jezelf (zoals ik) "slechts" geïnteresseerde met positieve vooringenomenheid voor de heer Boeijen (haha). Meer info : je weet me wel te vinden via mail he ;-)

Gepost door: Ann | 14-06-07

Liplekkere Koenie Nog meer Boogirl van gisteren zonder x-benen
opgedoken, die zich er goed toe lenen
om uit te maken dat die positie kan variëren
En dat e deze muziek nie kende, wil je toch niet beweren
een klassieker onder klassieke klassiekers
het antwoord + de pics, vind je op het blog der klassiekers... het mijne
Boogie, die nu vlug moet gaan werken en er absoluut geen goesting in heeft, maar toch, moet, groet!

Gepost door: boogie | 16-06-07

PROFICIAT 40.000 ZOTTE KIEKES ZIJN OP UWEN BLOG GEWEEST!!!!!!!!!!

Gepost door: The1stwarrior | 19-06-07

De commentaren zijn gesloten.