26-05-07

AYATHOLLA VAN DE ROCK'N'ROLL

Gegroet Ronald Verhaegen,
Wellicht kijkt u vreemd op bij deze zending. Met het idee voor deze gift speelde ik reeds een tijd, maar het uitblijven van de belgische release van 'the alarmist' van 'dear leader' gooide mijn plannen in de war. De reden voor dit kleinnood aan u gericht, is uw pionierswerk voor dear leader bij je vorige werkgever,studio brussel, iets waarvoor ik u eeuwig dankbaar ben en met heimwee aan terug denk. Verder nog alle geluk bij radio donna en vlaanderen vakantieland. Veel luistergenot, ridder van de lach.

Dank zij vele schietgebeden (pang,pang- weesgegroet) en de medewerking van MTC-records uit kasterlee is hij er dan uiteindelijk toch gekomen, de nieuwbakken cd van waarschijnlijk de beste groep ter wereld, dear leader. We hadden er even voor gevreest na het afhaken van pias belgium maar dat was dus ongegrond. Op het dear leader-forum heeft aaron, das leader, reeds prijsgegeven dat in de maand september belgië op de kaart komt voorwat concerten betreft. Voorts kan ook u hen ook een beetje opweg helpen door de single 'radar' in de afrekening op studio brussel te stemmen, http://stubru.be/node/613 of u kan, wat nog beter is het volledig nieuwe album kopen en ook alvast op toerental komen voor in september.

cover the alarmist

the alarmist - dear leader

Vroeger strooide ik wekelijks met muzieklijstjes van nummers die mij op dat moment konden bekoren, ik herneem dat nu even, u vergeeft het me warschijnlijk dat ik begin met mijn favoriet nummer uit the alarmist namelijk 'every man will be clearly seen' - 'weedparty' van 'band of horses' - ' your rocky spine' van 'great lake swimmers' - 'on call' van ' kings of leon' - en met twee zonen die het dance, techno, base and drum gebeuren aan het ontdekken zijn is het onvermijdelijk dat daar ook nummers bij zijn die koenie kunnen bekoren ( maar sssttt niet tegen hun zeggen é) 'moan' van 'trentemoller' en 'i thought that' van 'the migrants' maar dan wel in de boris dlugosch remix en niet in de dj raye bassomatic remix of outwork vocal remix of jules spinner tweaked remix of de dj prom remix...jaat,jaat het is me wat met die technoneuten.
koenie kiplekker, die u aanraadt bovenstaande groepen eens te ontdekken op hun my space site, groet.

18:02 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

jaat, jaat driewerf hoera
het is van dà
dear-leader komt eraan
eindelijk
want ze behoren op de top te staan.
gesteund en gesterkt
door ridder mét ei
stellen wij
vast dat het protest eerder heeft gewerkt.
jaat, jaat ikke ook blij.
Kay die nu gaat rammen op die link
en al in the mood is, groet.

Gepost door: Sunny-Kay | 26-05-07

de parelverhaaltjes komen wel terug hoor,blijven komen hé,pottekesman

Gepost door: passion | 26-05-07

warrior heeft een zonneklop Thuis is hij de DJ,
alleen zijn lijf wil soms nie meer mee,
Dear Leader luisteren zal bij blijven doen,
dat is dus de muzikale omschrijving van de Koen.

the1stwarrior met een zonneklop, groet


Ps bedankt voor mee wat promo te maken

Gepost door: The1stwarrior | 30-05-07

Als ik het goed begrijp moeten wij binnenkort naar Donna luisteren om DL te horen ;-)

Gepost door: Jurgen | 30-05-07

als dat ooit gebeurd dan zet ik een MEGAGROOT Donna logo op de fansite. Da beloof ik!!

Gepost door: The1stwarrior | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.