29-04-07

'GOD' JAVIER

Dinsdagavond laatst, capitole gent, samen met lachbroeder christ (destijds mede-oprichter van de ridders van de lach) naar de nederlandse cabaretier javier guzman. (hmm, deze openingszin klinkt me bekend in de oren) Javier, ga-vie-r uitgesproken, op z'n spaans jaat, kwam er met zijn nieuwe show 'delerium' op de planken. Sedert ik zijn twee vorige zaaloptredens zag, 'bot' en ' ton zuur', ben ik een onvoorwaardelijke fan. Wat hem voor mij zo bijzonder maakt, is dat er een rode draad doorheen zijn optreden loopt en dit natuurlijk overgoten met een dikke laag humor, maar echt dik é. Dit centraal gegeven had nu echter toch een pijnlijke weerklank, leg uit, wel na zijn twee succesvolle tournee's besloot javier een innige vriendschap met jack danniels aan te gaan, het werd zelfs zo erg dat achtentwintig dagen ontwenningskliniek in londen een bittere noodzaak werd. Tijdens deze kuur besloot zijn vader ook nog eens een einde aan zijn leven te stellen, u begrijpt menigeen zou hier compleet onderdoor gaan, javier wijdt er echter een zaalshow aan, als therapie kan dit tellen. Hij krijgt mijn volle respect met de manier waarop, zelden zag ik iemand zich zo bloot geven. Genoeg lof, misschien moeten we maar een guzman-test doen, welke quote komt uit zijn mond, 1. vrouwen bellen elkaar drie kwartier op om afspraak te maken om ergens bij te praten. 2. leven is niet iets waar ik goed in ben, maar ik kan er wel leuk over vertellen. 3. mijn vriendin heeft mij bedrogen, ze zei dat ze was vreemd gegaan, maar dat blijkt nu niet waar te zijn. 4. lachen is als een pamper verversen: het lost niets definitief op, maar het maakt de zaken voor een tijdje draaglijker. - succes.
koenie kiplekker, die u verplicht, jaat,jaat straffe taal om de dvd's 'bot' en ' ton zuur' aan te schaffen, groet.

god javier

10:17 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oeps,oeps van deze rakker nog nooit gehoord
jaat jaat verwijt mij een gat in mijn cultuur
daarom ga ik stante-péde op zoek naar deze boy
voor vandaag veel lol
Kay die nu rondspeurt groet.

Gepost door: Sunny-Kay | 29-04-07

Onze tweede avond vol lol.(tweede keer pijnlijke kaken deze week)
Javier was TOP!!!!
En zoals je reeds schreef, de manier waarop hij zichzelf bloot gaf. Prachtig!
'k ben gisteren trouwens een nieuwe jeans gaan kopen , een echte nieuwe, zonder gaten en scheuren. Die zijn echt goedkoper dan deze met gaten en scheuren erin, die negertjes moeten ook betaald worden, hé. :-)
Groensels

Gepost door: lachbroeder | 29-04-07

De quote van de pamper vind ik alleszins de beste, al zou hij natuurlijk ook perfect uit jouw mond kunnen komen. Ik gok daarom op de pamper. Heb je mijn adres om de prijs naar toe te sturen ?

Gepost door: Jurgen | 29-04-07

PROFICIAT PROFICIAT MET UW 30.000 BEZOEKERS KOEN. IK HEB NOG VEEL WERK AAN DE WINKEL OP ONZE
http://dearleader.skynetblogs.be!

Gepost door: Tom | 01-05-07

De commentaren zijn gesloten.