27-01-07

MULTI FACTORIEEL

Miljaar, drie weken geleden dat ondergetekende er nog aan toe kwam om te bloggen, hier voor het scherm gezeten en de vingers die de toetsen van het klavier beroeren, voelt het onwennig en moet ik denken aan een concert van wijlen christ whitley dat moeizaam uit de startblokken kwam en hij toen ironisch zei 'you may throw shit at me', wel beste lezers u krijgt die toestemming naar mij toe ook wegens mijn lange afwezigheid...maar zoals altijd zal ik toch verzachtende omstandigheden inroepen...aan u of u dan al dan niet mij bekogeld.
- Het belgacom tentje stond terug in de straat, naar mijn gevoel zouden ze het beter laten staan, drie/vier dagen was het huilen met de pet op, faxen die niet doorkomen of niet te versturen waren, mensen reageren vreemd als je hun opbelt, mobiel, met de vraag of mijn fax aangekomen is, de telefoonlijnen kraken als een honderjarige hooizolder en met hun internet-verkeer was het helemaal niks,pffft, 2007, waarom werkt alles met een draadje.
- Ik zit nog steeds bedolven onder een papierberg van officiële documenten, ik lijk wel een boekhouder in spé, help misschien ben ik wel besmet met het goeman-virus (sorry jurgen,ahum)
- Januari is nog steeds de maand van samenkomsten, het nieuwe jaar moet gevierd worden, buren,familie, vrienden,... zondag aanstaande nummer laatst, ik zal er niet om malen,oef, de vetzakkerij achter de rug.
- 'Emma' loopt op één, vaste afspraak, daarna de slimste mens, daarna de zich te slapen leggende mens.
- Het was deze week beestenboel, diertjes weg, koenie tot over de oren in...
- Maar bloggen is voor koenie toch meest een avond-gebeuren en wat me toen het meest van het blogscherm heeft weg gehouden is www.sellaband.com , enige uitleg: een paar weken geleden las ridder een artikel over 'cubworld', de singer-songwriter die een beetje als uithangbord dient voor sellaband, dat beginnende groepen,muzikanten de kans biedt om hun kunnen aan de wijde wereld te tonen, vind je hun muziek goed dan kan je van een band/artiest, een believer worden (wie kan er nog volgen?) door tien dollar te storten, de bedoeling is om aan vijftigduizend dollar te geraken en zodoende kan de artiest op geheel professionele wijze een CD opnemen, die je dan ook krijg toegestuurd, mocht deze artiest mega worden dan brengt je dat nog eens financieel voordeel op, goe é, helemaal vindde kikke. Nieuwsgierig naar deze 'cubworld' (afkomstig van hawai) kijk op www.fabchannel.com/cubworld , zoek eveneens in het archive, je zal verbaasd zijn van de keuze, volledige , recente concerten van the magic numbers, sarah bettens,...probeer eens.
koenie berlingo, die nu geen beloftes meer gaat doen naar zijn blogfrequenties,groet.

22:05 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wel hé deze namiddag zei ik nog tegen Slow : "zouden we die ridder nog ooit terug zien ?"

;-)

Gepost door: ms | 28-01-07

papier hier! net nu ik dacht de ridder zoekt elders vertier.
Maar bij goede raad en het winnend lot
verkocht bij opbod.
las ik met genoegen wat hier stond.
blij je te horen
na veel gefeest
ben je dan toch nog fit en gezond.
Andere uitleg vind je straks DAAR!
Kay- die sebiet moet mailen groet

Gepost door: Sunny-Kay | 28-01-07

Ha die Koenie Met een grap stond je klaar, en dacht toen ho maar
Slecht nieuws bij den Boogie, das nie zo goe nie...
Maar ik dank je voor je bemoedigende woorden
want de deugd die ze deden, is ook moeilijk te verwoorden
Op je links hier heb ik al aardig wat zitten bekijken en beluisteren
mijn Add to favorites heb ik wat zitten aankluisteren
Met een groet neem ik afscheid van Koenie Berlingo
In de hoop dat hij snel weer in blogland is en Bingo
voor de juiste woorden zorgt, op menig blog!!!

Gepost door: boogiepeter | 04-02-07

Hey Koenie, welwel, da's nu al een paar dagen dat ik hier vol verwachting kom piepen of de Ridder al geblogd heeft over zijn muziekstokske, maar ik vang telkens bot. Hopelijk heb je met februari die ondertussen toch al wat onderweg is een beetje meer tijd om hier opnieuw te bloggen.
Greetz

Gepost door: Soul | 08-02-07

De commentaren zijn gesloten.