19-11-06

DE ONRUSTSTOKER

Met de commotie van de laatste week zou ik u bijna 'het' opbeurende nieuws vergeten vertellen, nieuws hier met hoofdletters, koenie jongen, dat had je ook gewoon ook zo kunnen typen, hoedan?, wel zo NIEUWS, ahja niet aan gedacht, volgende keer, goe. Wel het NIEUWS, zietzie ik had het beloofd é, wel deze week bracht 'mijn' band, DEAR LEADER, een nieuwe CD uit, ' THE ALARMIST '. Weliswaar nog maar enkel in ' over de grote plas', in het zich alles veroorlovende land of was het beloofde land. Zelf heb ik wel het besluit genomen om niet mr. visa aan te spreken en te wachten tot PIAS het schijfje hier in België, mijn beloofde land, uitbrengt. Zit ridder dan op zijn honger?, neet, neet, leve het internet, kijk maar luister vooral op http://media.prod4ever.com/dearleader/thealarmist . Het begint met één van mijn favorieten 'nightmare alleys', een echt 'afrekening' nummer, het rockt als de beesten. Andere koenie-favorieten: empty chair,  i bleed, labor on (jaat,jaat tommeke), lead the way (boogie, hier kan je wellicht één van zijn muzikale voorbeelden uitfilteren) en zeker ook 'every man will be clearly seen', een typisch perrino-nummer, eenvoudige zachte start om aan het einde volledig te exploderen, meer moet dat niet zijn, minder is het nooit.
koenie berlingo, achterover leunend in de bureau-stoel en genietend,groet.

cd cover the alarmist

22:02 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

jajaat, Ik zit hier mee te wiegen
op de tonen van dear leader.
Meer moet dat echt niet zijn
want het schorre in de stem klinkt fijn.
Ik sluit even men ogen en hoor de woorden,
en ze raken me met hun tonen.
Kay -die effe niet verder kan rijmen- groet.

Gepost door: Sunny-Kay | 19-11-06

Berlingo Koenie Ikke klikke op de link
want ikke benne stoere bink
Ikke luisteren en wiegen en rocken
Jaat , jaat, daar vliegen mijn sokken
Sommige dingen gaan er als koek in
en daar ging ik dan door met mijn zoeking
Raging Red siert nu mijn vlammend blog
maken moet ik nu, een nieuwe log
want een rode boze wagen hoort erbij
das natuurlijk geen probleem voor mij
Boogie, die weer heeft ge"add to favorites", groet

Gepost door: boogiepeter | 20-11-06

Zelf niet kunnen wachten tot cd hier in de winkel ligt. Zoals gewoonlijk geen geduld. Of is eerder het mom "waarom uitstellen tot morgen wat je vandaag nog kan doen" van toepassing. In elk geval, ik ben nog in grote spanning. Als alles goed is vliegt het schijfje binnenkort over de oceaan. En dan maar hopen dat er niet van al quada aan boord is. Media.prod4ever doet alvast dromen. Alle nummers goed maar sommigen nog iets goeder. Mijn persoonlijke lievelingsnummers : Radar en Monuments & Shrines. In tweede instantie Labor On en Every Man.

Gepost door: G-man | 21-11-06

al een paar keer... ... naar labor on geluisterd, maar vind het live toch veel beter...

Gepost door: lolmie | 22-11-06

. He Koenie !! Wel, hoe is de nieuwe Boeijen bevallen ?? Heb hem hier al een week liggen maar nog genen tijd om deftig te luisteren verdorie. Ook ni naar de dvd gekeken, ook ni de via FBI ontvangen extra cd beluisterd, niks niks niks. Genen tijd ! NI thuis ! Doeme toch he ;-)

Gepost door: Lost Soul | 23-11-06

KOENIE IK roep heel luid hier naar Koenie
Jaat jaat, tis weer den Boogie
Om te zeggen dat Muse op mijn blog prijkt
en ik dacht, dat het me wel iets voor jou lijkt
Met Knights of Sydonia hebben ze gemaakt
een klassieker van een hoog formaat!
Boogie, die hier vals de gitaren mee schreeuwt, groet

Gepost door: boogiepeter | 24-11-06

=^..^= eerst dacht ik: amaiiii das niets voor mij.... maar hoe langer je luistert hoe beter het meevalt.... al zou ik toch niet de CD aanschaffen

Gepost door: Talleke | 26-11-06

Amai Koenie ge gaat mij nog wat cultuur moeten bijbrengen want zowel van jack savoretti als van shawn colvin heeft bibi nog nooit gehoord ! moet ik mij nu doodschamen ?

Gepost door: Lost Soul | 27-11-06

De commentaren zijn gesloten.