30-10-06

TERUG NORMAAL

Els is god niet, els is de schepper en ridder kan dat beamen want wat els de schepper creërde zaterdagavond in CC den hoogenpad was van hoogstaand niveau. Een ideale mix tussen humor en integere liedjes samen met vier muzikanten gebracht die bij het begin van de voorstelling roerloos stonden te wezen maar gaandeweg  volledig werden opgeslorpt in het geheel, het was in één woord: 'puik'. Els is een zot konijn, haar alter ego uit de vorig theatertournee 'puur', die ook nu zijn opwachting maakte samen met kippetje (danka elsje) is maar één van de feiten die zich afspeelden op het podium, de andere, een opsomming: het teruggaan in de tijd van els vanbij haar verwekking, geboorte, jeugd,...waarbij het publiek voor vader en moeder mag spelen, de cubaanse charme-zangeres die 'very gappy' was, de helm met wortel, het kuiken-liedje en dansje van de vier muzikanten, de immense kast centraal op het podium, els ondersteboven hangend in die kast, het bisnummer waarbij de muzikanten als fanfare door de zaal marcheerden en jaat, jaat nog veel meer maar dat is koenie jammerlijk vergeten omdat we daarna, samen met het dahlialaan-duo, marleen en christ, eveneens twee zotte konijnen maar vinden da vree goe, gaan 'filosoferen' zijn onder het nuttigen van één drankje of waren het er twee of waren... miljaar, miljaar dat veranderen van zomeruur naar winteruur heeft koenie duidelijk geen deugd gedaan.
koenie berlingo, die mocht hij terug normaal worden, het toch maar een korte voorstelling zou zijn, groet.

Els_De_Schepper

21:29 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Koenie Jaat jaat, die Els de Schepper
niet groot, doch een klepper
van formaat op het toneel
neet, neet, zo zijn er nie veel
Boogie die altijd al een pluim heeft gehad
voor die rode brok energie met ferm gat
Groet, de ridder die last heeft van een kater
en zegt: goedenavond Koenie, tot later!!!

Gepost door: boogiepeter | 30-10-06

Witte Negerin Paar jaar geleden de "Witte Negerin"-show van Els DS gezien. Hilarisch. Herinner me nog dat er opeens een ambulance-speelgoedautootje-op-afstandbediening het podium kwam opgereden. Waarschijnlijk ondergewaardeerd als artiest ...

Gepost door: G-man | 30-10-06

puik! als Els ten toneel verschijnt:
verdwijnt...
de stress in zen geheel .
Al vergat ridder op tlaatst zen naam,
De schepper heeft faam.
ZAg zij daar Koenie staan?
Neet, neet het was een zot konijn of een kieken:
die daar mee kwam genieten.

Kay-int-zwart tussen de bonte menigte groet.

Gepost door: Sunny-Kay | 30-10-06

Ello Koenie berlingo Wel, ik heb iets gevonden waar onze smaak helemààl niet in overeenkomt : Els de Schepper. heb dat programma vorig jaar gezien en ik vond er niks aan, enkele goede momenten ni te na gesproken. Ik vond 't zo zonde van mijn tijd. Nochtans is Els echt wel een toffe madam, maar dat programma : nee merci ! Zo ziede maar weer he. Doei !

Gepost door: Lost Soul | 02-11-06

Koenie Hiatt siert mijn blog weer even...
Blaast de auto van dienst vol van leven!
Boogie groet
zonder hoed!

Gepost door: boogiepeter | 03-11-06

De commentaren zijn gesloten.