24-10-06

FORMULE L'HOMME

Genetica, dit onderwerp flitst door mijn gedachten. Dominant en recessief, verder rijkt mijn kennis niet maar daar is het hem, gelukkig voor mij, niet om te doen. Ik en mijn vader, sorry, mijn vader en ik, we hebben zowat dezelfde haarsnit, hoewel bij 'vaadre' de hoeveelheid flink, zeg maar zeer flink is afgenomen maar daar wil ik het, gelukkig voor hem, niet over hebben. De kleur, dat is waar ik naar toe wil, wel bij hem witgrijs, bij ridder ravenszwart. Jaat,jaat hoor ik u denken, hij is 25 jaar ouder, tzalwelzijn natuurlijk dat zo is, maar toen hij zo oud was als ik nu waren zijn haren reeds zilvergrijs, dus slaat koenie aan het denken....toch dezelfde haarinplant,snit...maar zwart / wit hmmm, stof tot nadenken en misschien, heel misschien zit l'oréal er voor iets tussen want ik gebruik sedert jaar en dag, hoelang precies weet ik niet en aan een gok ga ik mij niet wagen, elsève for men, vroeger formule l'homme...betere naam vind ik,maakt het iets mystieker, je moet het eens uitspreken met een diepe,zwoele stem...formule l'homme. Versterkend,beschermend lotion met céramide R, versterkt en houdt het haar in model, stimuleert de hoofdhuid, verwijdert roos... vermeldt de flacon en het klopt precies,ahum roos is in geen velden en wegen te bespeuren. Dermatologisch getest natuurlijk en voor alle haartypes, dus geen gezever met 20 verschillende pullekes, ééntje, als dat niet milieu-beschermend is. Leve l'oréal. Dank u l'oréal, het moest eens waar zijn.
koenie berlingo,die als het net is aangebracht er uit ziet als een spaanse italiaan, kan ook een italiaanse spanjaard zijn ,groet.

21:56 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

slaapwel groet

Gepost door: viv | 24-10-06

Zwart/Wit Aan het tempo dat mijn haar verdwijnt ben ik waarschijnlijk kaal voor ik ooit grijs wordt maar niet getreurd naar het schijnt is kaalheid een vorm van nudisme maar dan op het hoogste niveau.

Gepost door: G-man | 24-10-06

miljaar dt fout gemaakt, -1 op het rapport

Gepost door: G-man | 24-10-06

;-) shampoo in een fleske, twéé in één.
Milieuvriendelijk zijn zoals geeneen,
das ridder die nog niet grijs word
omdat hij de strijd aanbond,
tegen ouder worden.
Kay die al eens een kleurshampooke gebruikt groet.

Gepost door: Sunny-Kay | 25-10-06

Koenie Shampoo en conditioner van l'Oreal
Vind je in de supermarkt, och overal
Mijn broereke werkt in de paris Xl
daar vind je die waarschijnlijk ook wel
maar de auto van een paar dagen terug
door dat wafelmachien lag ik op mijn rug
van het uitbundig lachen wel te verstaan
al klonk je vraag wel redelijk spontaan
Lucht compressor, om harder te brullen
gas geven, scheuren en niet staan lullen
Boogie die ook zo een wafelmachien wil
op zen Ford dieselke, doch ook zonder bril
zie je dat je dan heel hard lachen moet
Boogie, die proest het uit, groet

Gepost door: boogie | 26-10-06

De commentaren zijn gesloten.