09-09-06

AFSCHEID VAN EEN VRIENDIN

Lau kiekte mij deze morgen op een onbewaakt moment toen ik voor de allerlaatste keer mijn stalen ros poetste. Ik had er geen blogverhaal aan willen wijden mocht lau....u weet wel. 9, negen volle jaren heeft ze, 'ze' inderdaad want met haar sierlijke vormen heeft deze chopper iets vrouwelijk, vandaar, negen jaren dus bracht ze me van punt A naar punt B maar ik zou liegen mocht ik simpelweg met deze wiskundige vergelijking zeggen wat 'ze' voor mij heeft betekent. Ze stond synoniem voor mijn tweede jeugd, u kijkt bedenkelijk maar zolang mijn jeugd zich blijf herhalen stelt er zich geen probleem, u bent dus gewaarschuwd mocht u naar ouderdomsverschijnselen zoeken bij koenie berlingo (ze zijn er heus wel......maar ik zeg ze lekker niet,nanananaa) maar vooral het gevoel van vrijheid, éénieder die reeds zulk gevaarte heeft bestegen weet waarover ik praat, is onbeschrijfelijk. Straks, wanneer ik voor de laatste keer haar chroom zal doen blinken, net zoals negen jaar geleden toen ze me vanuit het uitstalraam wist te verleiden, zal het met gemengde gevoelens zijn....en jaat,jaat ik zal de eventuele koper nauwlettend in de gaten houden, komt er bij het aanschouwen van haar pracht een glimlach op de mond en schittering in de ogen dan weet ik dat ze voor de rest van haar dagen terug in goede handen zal zijn.....
koenie berlingo,die straks aan vlammende boogie vraagt of het mogelijk is 'motorcycle man' van 'saxon' als startdeun op zijn blog, http://boogiepeter.skynetblogs.be, te plaatsen,groet.

15:16 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Topklasse die foto. Proficiat aan de fotograaf.

Sleet op de weerkerende jeugd ? Het dragen van katsoe botten misschien ? Dat schoeisel past effectief niet bij de elegante vormen van de hele foto.

;-)

Gepost door: ms | 09-09-06

ik wist het, een motor-ridder met sierlijk vrouwelijke vormen
tussen zijn dijen gekneld,
en nu dit fraaie geweld
moet vaarwel zeggen, met spijt in het hart.
dying is hard.
Kay die zeker is dat men Boogiekeeééé die ik kus, de muziek zal draaien, groet!(lol)

Gepost door: Sunny-Kay | 09-09-06

nog een geluk had haar juist voordien met de hogedruk-reiniger onder handen genomen, ja ze houdt van een beetje ruw, en dus juist mijn licht erotisch pak uitgetrokken....zou anders nogal een zicht geweest zijn.
koenie berlingo,die mocht line me er niet attent op maken met die katsoe botten in zijn bedde zou kruipen, groet.

Gepost door: ridder | 09-09-06

Tijd is... Koenie, helaas slaagt de boogieman niet altijd... heb enkel een klein stukje gevonden, helaas de tijd ontbreekt me om verder te zoeken...
Boogie, die even tekort schiet, groet!

Gepost door: Boogiepeter | 09-09-06

Zelf nooit liefhebber van motoren geweest, een accidentje met de spikslinternieuwe 'mobilette' van een kameraad ligt mogelijk aan de basis :-), maar kan begrijpen dat het afscheid nogal emotioneel is.

Gepost door: Jurgen | 09-09-06

De commentaren zijn gesloten.