29-07-06

DE OORZOENERS

Heeft u ze ook in de vriendenkring,onder de buren, bij familie,...mensen die steevast het hoofd een kwartslag afwenden bij een begroeting die met een zoen wordt bezegeld,het voelt telkens vreemd aan want dit moet men toegeven 'echte' zoenen zijn het niet en wat niet echt is dat hoeft ridder niet. Ik heb het me reeds meermaals afgevraagd waarom doen ze het dan nog uberhaupt, dat 'officieel' zoenen, een handdruk is voor mij ook OK maar als er toch gezoend wordt, dan wordt er 'echt'.... Bij heeft het een koele indruk,ongeinteresseerd overkomend, zo van ekkes vies menneke met uwen mond zo dicht tegen de mijnen,hierzie mijn oor mag je hebben.....nee dus, ik onthou hun gezichten,noteer de namen,overdreven é koenie,kweet het,het is maar om sterk de nadruk te leggen dat......oorzoeners niet aan ridder besteedt zijn.
koenie,die uldre allemaale een stevige toote geeft en........als ik zou naar buiten kijk,straks aflevering 2 kan inblikken,groet.

15:55 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

KUS! Ridder koen,
die houd van een zoen,
liever een echte, dan één op zen oor;
maar hierbij toch(niet) zijn geduld verloor,
ontvang dan ,
een streling langs je wang,

van Kay-die-ook-liever-in-de-ogen kijkt als ze kust!:-)

Gepost door: KAY | 29-07-06

... Hey Koenie, ik geef tegenwoordig misschien net iets té echte zoenen, maar niet aan mijn doorsnee medemens, lol.
Dit zieleke vanop haar hoge roze wolk dankt Koenie voor de hartverwarmende woordspeling (van Lost naar Love Soul). Echtwaar merci, dat deed deugd. Een stevige knuffel, een échte !

Gepost door: Lost Soul | 03-08-06

De commentaren zijn gesloten.