21-07-06

BLOG-HIERARCHIE

Herinneren doe ik me het niet meer, de dag, de reden, de aanzet,... wanneer ik dit bloggeval gestart ben. Ik vermoed dat, wanneer ik mijn archief induik, de juiste toedracht wel te achterhalen valt maar daarvoor ontbreekt de tijd. De tijd, ja, menigeen schreef het hier in zijn reacties, soms is het stil langs deze kant van het blogland, tijdsgebrek jawel. Ik hou nu momenteel de gewoonte aan, éénmaal in het blog-universum, eerst 'alles' te lezen van de bevriende blogs, meestal bij het begin van de dag, zo weet ik wat er in hun vrolijke, verwarde, emotionele, zwoele, ernstige (mag af en toe), bedorven,... brein afspeelt of afspeelde. Daarna gaat de blogdeur op slot maar de verhalen en gedichten spoken verder in mijn hoofd en als mijn twee hersencellen (heb er meerdere maar noem enkel het aantal dat nog op volle kracht werkt) het toelaten, worden er reeds passende reacties gezocht en opgeslagen op mijn kleine,harde hersenschijf. Een moment geduld nu.............hé, hé, koenie heeft net een duik genomen in het zwembad, moet u zich trouwens niet veel bij voorstellen, het is zo'n blauw opblaasbaar geval, welke momenteel bij ieder als paddestoelen uit de grond rijzen........Zo, verfrist, we kunnen verder, waar waren we gebleven, juist, reacties. Ik hou me aan een bepaald principe, pfft koenie en zijn principes, misschien moet daar een blog apart voor worden bijeen geschreven, als we de tijd hadden, ja, nu niet dus, wel dat principe bestaat erin dat ik een volgorde heb bij het bezoeken, lezen en reacties plaatsen op, van de blogs. In het begin van mijn blogcarrière (ahum) waren mijn volgelingen beperkt, maar ze zijn er nog steeds, daarom vind ik het niet meer dan normaal dat ik deze mensen eerst bezoek, daarna is de ridder-sekte aangedikt, niet spectaculair geef ik toe maar ook hier spreekt een koenie-principe: 'beter kwaliteit dan kwantiteit'. De volgorde kan u zelf afleiden aan de hand van de icoontjes of hoe u ze noemen wil, bij 'dagelijkse kruistochten', wat me eraan doet denken dat ik er nog ééntje moet plaatsen voor lost-soul (heb wel reeds iets in gedachten). Dan, pas dan lieve lezers kan ridder de pen ter hand nemen.
koenie, nationale feestdag, 16.30 uur, 31.0 °C, bij ons smurfenbad, groet.

19:19 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Als we dan toch zo herinneringen ophalen ... Op één of andere manier kwam ik hier terecht, waar de ridder nét de hoofdletter K in de sneeuw geplast had, op uitdaging van zijn nakomelingschap.

Naderhand kwam dan de rest, maar sedertdien moet ik wel komen kijken of het hem nog niet in één keer door gelukt is.

Het weze gezegd dat dat met deze temperaturen hoogst ongewoon zou zijn, maar ik heb gezien hoe snel de winter in zomer veranderde en hou dus rekening met het omgekeerde.

;-)

Gepost door: ms | 21-07-06

:-) Eigenlijk kwam ik hier terecht via ms en sloef,
maar pardoef,
onder de indruk van ridders geschrijf,
dat staat buiten kijf,
verkocht, aan het blog dat ik bezocht,
hij schrijft niet veel,
maar neem
de tijd, want tot mijn spijt
geen weet van een archief hier,
alleen veel pezier ,
als de ridder langskomt,
en aan zen pen een lief woord ontspont
op het blog waar Sunny-Kay onstond,

Kay-gebruik-makend van het woord spont,
omdat spint niet rijmt, groet Koenie-ridder .

Gepost door: KAY | 21-07-06

stevige uitleg maar ik voel met u mee.
Nog een zonnig, inspirerend weekend

Gepost door: ekellop | 21-07-06

Wie weet wil u ook hiervoor kruisvaren?

Gepost door: SICKO | 23-07-06

Haha ik kom na een 3 dagen durende blog-coma efkes bijlezen en wat lees ik hier !? Haha koenie, ik ben lid van de Koen_blogt_sekte. I like that thought :-)) Mercikes voor het héél schoon tekentje waar je me mee bedacht hebt he ! Take care en tot op kruistocht !

Gepost door: Lost Soul | 24-07-06

De commentaren zijn gesloten.