15-07-06

BAD

Dagelijks of toch bijna dagelijks doet ridder een niet-middeleeuws gebruik,hij doucht zich namelijk,bijna dagelijks zeg ik dit wil niet zeggen dat koenie soms een vuil pateeken is,nee nee,dan neemt hij een bad.....een ritueel bad,niet in de zin van dat ik eerst een kip de kop afhak en het bloed drink vooraleer ik erin duik,terug nee nee,ritueel in de zin van dat er aan bepaalde eisen moet voldaan worden wil het baden optimaforma zijn.....er moet voldoende (teveel) badschuim in zijn,er moet zich dus een dik,wit,schuimig tapijt gevormd hebben op het water.......het moet heet,wat zeg ik heter dan heet zijn,zodat ik centimeter per centimeter lichaam,van onder af te beginnen natuurlijk,de voeten dus, ik ga niet op mijn handen in het bad staan,nu toch niet meer in ieder geval,dus eerst voorzichtig de grote teen,dan tergend traag de resterende tenen tot de volledige voet onder sop zit,daarna de tweede voet volgend,ik kan namelijk niet twee voeten terzelfde tijd te water laten,evenwicht weet je wel....daarna gaat het door de knieën,easy,zefs heel voorzichtig wanneer willy and the entertainers het dampend wateroppervlak raakt,eens voorbij deze barrière gaat het te water laten iets vlotter,een groot gedeelte van mijn goddelijk (ahum) lichaam heeft zich tot al een tijdje kunnen aanpassen.....en dan languit in het sop,heerlijk,de badkamer mistig van het dampend vocht,soms zo dat een misthoorn geen overbodig luxe zou zijn,kwestie van mijn aanwezigheid aldaar te kunnen bevestigen....attentie,koenie aan zessenveertig graden noorderbreedte voor een drie kwartier,tot vel en huid vol is van rimpels.....leve de badkuip.
koenie,gelukkig ridder uit het hedendaags tijdperk,groet.

16:35 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

natte-ridder-met -hemels-lichaam die vaak droog droomt, ontduikt nu alle wetten van bad-igheid, door zen teen te branden, in water, verwarmt door zonne-energie-stralend uit-Kay's sensuele bronnen, Kay-die-ridder-toelacht groet.

Gepost door: KAY | 15-07-06

Badje nemen wel koen, mijn ritueel verloopt ook zo een beetje, buiten het feit da ik boek mee heb, mijn gsm, soms mijn mp3 en natuurlijk mijn peel off maskertje... Dat mag zeker niet ontbreken. Leve het bad...

Gepost door: lolmie | 15-07-06

Ik zou met Mimi meedoen ... alleen zou mijn mp3 speler eerder een CD-spelerke zijn.

Zou ... ah ja, want ons bad is nog niet aangesloten.

;-)

Gepost door: ms | 15-07-06

badgeheimen Zelf ben ik eerder een douche liefhebber. Een koud douchke s'morgens is de beste remedie om goed wakker te worden en een iets warmer douchke 's avonds de beste manier om efkens te ontspannen. In bad heb ik altijd de indruk in mijn eigen vuil (stel u hierbij niet te veel voor) te liggen. Wanneer ik toch voor een bad kies heb ik het liefst ook stomend heet. Ook ik kom er dan pas uit als ik vuurrood ben geworden. Een warm (niet heet) badje is trouwens de ideale manier om van een kater af te geraken. Paar minuutjes onder water liggen met het hoofd en de kater is meestal verdronken. Als ik nu Gaia maar niet over mijn dak krijg.

Gepost door: g-man | 15-07-06

Ik doe het iedere dag Jaja koentje met uw slechte gedachten, ik bedoel een bad nemen hé.
Ik stap er in als iemand van 33 en kom er uit als één van 99, allé als ge mijn vel bekijkt dan toch want na een dutje van een uur in gloeiend heet sop.
Ik heb wel een andere manier om aan mijn bad te beginnen. Ik laat het water lopen en van als het een beetje warm krijgt ga ik er direct in zitten en laat het zo vol lopen en dan went je lichaam gelijdelijk aan de hitte. Je kan dan ook veel warmer water nemen. En dan doe ik mijn dutje,zalig.
Na een uurtje ontwaakt je dan meestal door het koude water.

Als ik een bad neem terwijl mijn geliefde door de badkamer flanneerd dan krijg ik wel eens last van het duikboot syndroom. Namelijk dan komt die pe(r)(n)isco(o)p eens een kijkje nemen.


Gepost door: Christje | 16-07-06

syndroom volgens ikke, is er van duikboot-syndroom sprake wanneer je de gewoonte hebt met je raam open te slapen.

Gepost door: ridder | 18-07-06

De commentaren zijn gesloten.