11-07-06

STUNT

Een veertiental dagen terug kreeg ik het heugelijk nieuws te horen dat mijn favoriete band,dear leader terug naar ons op 90 graden gewassen landje komt,namelijk op 12/08 in café cirque te roeselare,13/08 op marktrock te leuven en op 14/08 in den hemel (what's in a name) te zichem. Zulk nieuws heeft aan ridder een ferme stoot van opwinding, niet in die mate waar vroeger en misschien nu nog de giechelmeisjes hun boys-band mee aanbidden maar toch het doet me zweven van blijdschap en doet me meteen in een oud zeer vervallen....mensen vervelen met mijn dear leader passie,echt waar ik moet er zo op letten dat ik mijn geestdrift onder controle hou,ik wil iedereen mede fan maken van hen,mocht ik bijvoorbeeld een zelfde drift hebben als....jehova-getuige,ik loop gegarandeeerd iedere week jullie deur plat,bij wijze van voorbeeld é meskes en mennekes....maar zoals ik al vermelde, ridder neemt zijn pilleke en valt dus geen mensen meer lastig......maar,ja maar koenie,nie beginne é,neenuk zulle.....maar,ja maar, ik kan dat toch niet ongemerkt en onbesproken laten voorbij gaan.....dus gaat de ridder-fantasie een versnelling hoger (kon nog net....die versnelling hoger é) en zit hij te bedenken wat hij zou kunnen uitvreten.....ik vond het antwoord ....in hogere sferen.....denk nu niet dat ridder aan de bollen is of verkeerde geuren uit probeert,niks van datte voor ridder,nee met een beetje meeval,eeuh wellicht veel meeval leest iemand mijn dear leader promotie....in het ijle geschreven en dat zou,al zeg ik het zelf een stunt zijn.
koenie,die u verzoek naar meerdere stunts niet kan inwilligen,groet.

21:48 Gepost door Antoine Neyt | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

leader in het ijle schrijvende ridder mag promoten wie hij wil, zijn boodschap zal rondgedragen worden, getuige-Kay rept zich al.met-vriendelijke-avond-groet aan wit-zwart koenie!
pffffffffff ik verlies men inspiratie nu!

Gepost door: KAY | 11-07-06

Aha Maar ik heb me ooit, dank zij Slow al eens verdiept in de muziek van Dear Leader. Vraag me niet hoe of waar, maar Slow had eens een hele hoop demo's gevonden, die we dan gezamenlijk gesavoereerd hebben;

;-)

Gepost door: ms | 11-07-06

Dear ridder - in-lleader-sc hap, getuigt van harmonie, tegen Kay-leider-van -de -zonne-clan, pfoei, doei

Gepost door: KAY | 12-07-06

Hoe herkenbaar Wel Koenie, dat absoluut iedereen fan willen maken, die drang als het ware, die herken ik ook, wat wel grappig is ! En weet je wat ? Zo nu en dan LUKT het gewoon en mààk je zo een nieuwe fan en dan is ne mens content he !!
Ivm Bram Vermeulen, een tip als beginpunt is de best of die na zijn overlijden verschenen is en die zeer zacht geprijsd te vinden is. Zal ik je anders dit ene nummerke ne keer mailen ? Is zo gepiept en als je't zo al mooi vindt zonder muziek, wacht dan maar tot je het hoort mét.
Deze Ziel, die blijkbaar ook weeral last heeft van de fan-drang, groet u !

Gepost door: Lost Soul | 12-07-06

Propaganda = de kunst andere mensen te bewijzen dat ze onze mening toegedaan zijn

(c) Ustinov

Gepost door: G-man | 13-07-06

al doe ik het al schreeuw ik het uit, ik heb nog maar één kandidaat gevonden die waarschijnlijk ook op één van de concerten aanwezig gaat zijn...
BTW; zo een week thuis is bevorderlijk voor de blogs... Ahum... LEve de dokters

Gepost door: lolmie | 13-07-06

Piep ridder-met het-gevoelige-hart, gewoon een groet van Kay met vrolijk gemoed,
als zij leest de tekst-van-Koenie's-gloed;-)

Gepost door: KAY | 13-07-06

Optimist Op je eeuwig optimistische manier heb je me doen glimlachen om je reactie op mijn blogje van gisteren. Merci he ! En check your mail !

Gepost door: Lost Soul | 14-07-06

De commentaren zijn gesloten.